logo

logo

30 augustus 2014

met Brita op vakantie.
De auto volgeladen. Klaar voor een maand vakantie! Naar de Belgische kust, naar de Gironde in Frankrijk, een uistap naar de Kempen en een overnachting aan de Loire.
Allemaal een beetje gemakkelijker, dankzij Brita.
Met 3 kinderen op de achterbank, richting de zon, is onderweg stoppen een evidentie. Voor een snelle hap, om een plasje te maken, de benen even te strekken... maar ook om onze Brita  waterkan bij te vullen.
Wat een gemak. Geen gesleur met plastieken flessen. Altijd bij de hand. Altijd fris en smaakvol.
Of we nu op de camping slapen of in een B&B, onze Brita waterkan komt overal van pas. Even onder de kraan houden en we drinken weer heerlijk water. Johan zweert bij het smakende water om lekkere koffie te zetten. De meisjes trakteren gulzige glazen grenadine op de camping. En ik ben blij dat ik altijd gefilterd water binnen handbereik heb om Oscar's flesje mee te vullen!
De waterkan heeft onze gezellige zomer extra kleur gegeven. Het leuke design van de Brita Navelia was vaak een gespreksopener voor wie bij ons aan tafel schoof.
Terug thuis blijft de goede gewoonte een succes. Onder ons drinken we geen water meer, maar vragen spontaan: "een glaasje Brita". ;)

1 opmerking:

  1. Leuk dat jullie kraanwater drinken, maar waarom filter je het eerst? Bij ons vloog de Brita nogal snel richting containerpark :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie