Ik maak heksenmousse... voor wie durft.
Een lekker en eenvoudig recept voor witte chocolademousse, vormt de basis van dit Halloween-dessert.
Smelt in een pan 150 g witte chocolade en roer er 75 ml melk door. Zorg ervoor dat de melk op kamertemperatuur is, anders gaat het mengsel schiften. Geef je mousse een leuk Halloween-kleurtje door er een paar druppels groene kleurstof aan toe te voegen. Laat het mengsel afkoelen.
Klop het wit van 2 eieren stijf, en meng het door het chocolademengsel tot het eiwit helemaal is opgenomen. Klop ook 250 ml room op en meng het er door tot je een gladde structuur bekomt.
Verdeel je bereiding over kleine potjes en plaats ze in de ijskast gedurende 2 uur.
De heksenmousse kan je versieren met snoepjes of gebruik 2 mini marshmallows om griezelige ogen te maken.
Wie proeft er als eerste?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie