logo

logo

5 september 2014

Taartje met vijgen #zondersuiker


Nog snel, om het weekend goed in te zetten...
Ik heb nog wat deeg over van de zandkoekjes, die ik gisteren bakte.
Dat rol ik uit en steek 4 taartbodems uit. Ik gebruik hiervoor een bloemmotief, zo krijg je dat leuke "taartrandje" ;)
Bak de bodems kort in een voorverwarmde oven, gedurende enkele minuten. Het is niet de bedoeling dat de bodems helemaal gebakken zijn!!
Meng ondertussen 1 ei, een kopje amandelmeel en wat agavesirooppoeder (of andere zoetstof).
Haal de bodems uit de oven. Verdeel het ei-mengsel over de 4 taartjes en werk af met een verse vijg (of ander fruit).
Bak de taartjes gaar gedurende 10-15 minuten op 180 graden Celsius.
Net voor het opdienen, kan je wat honing op de taartjes doen... en dan genieten maar!

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie