logo

logo

21 februari 2011

Roze puree?

Regelmatig vragen Emma en Stella naar aardappelpuree met worst en appelmoes. Een eenvoudig kindergerecht, waar ik zelden groenten bij verkocht krijg. Daar heb ik iets op gevonden! Ik meng bij de aardappelen een gekookte rode biet. Wanneer alle groenten geprakt zijn, verdun ik de brokken met een beetje warme melk en een klontje boter. Geraspte nootmuskaat en een snuifje zout mogen niet ontbreken. Om alles lekker smeuïg te maken, roer ik er nog een eigeel bij. De puree verzamel ik in een puntzak, en spuit vervolgens verrassende torentjes roze puree op de borden. Het is een origineel alternatief voor saaie groentjes bij de maaltijd. Bovendien stimuleert rode biet het immuunsysteem. Emma en Stella kunnen hun ogen niet geloven… Roze puree? Mama, dat is de MAX! Meer leuke tips en recepten vind je op Zesta.be!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie