logo

logo

27 januari 2010

Potlood, kikker, schaar.

Emma's eerste zwemles was een succes. Meester Antony is lief. Hij zei dat Emma het snel onder de knie zal hebben... jaja, ik ben apetrots ;-) Iedere woensdag en donderdag brengt ons een schoolslag dichter bij "zwemmen zonder bandjes". Als extra motivatie heb ik Emma een mooi kado beloofd als ze haar eerste brevet op zak heeft. "Kies maar iets, wat je heel graag wil.", zei ik haar. Ik kreeg spontaan een krop in mijn keel toen ze antwoordde: "Zo'n voorleeshoed...als jij."

5 opmerkingen:

 1. Ooh... maar zo schattig!
  Die zwemlessen, het is soms wat vloeken om er elke keer naartoe te rijden, maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik zie mezelf al zitten in de zomer op vakantie, aan de rand van het zwembad met een glaasje witte wijn :-)
  (en dus niet IN het zwembad, krampachtig de kinderen in het oog houdend zodat ze toch maar niet verdrinken)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je dochter is ook 6 zeker? Dan gaat het echt wel snel hoor. Onze jongste, net 5, dat duurt een beetje langer, maar die komt er ook wel. Vanaf 6 jaar zou ideaal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief, mijn hartje smelt. Onze jongste is nu net zes en al een jaartje bezig. Ze gaat wel maar een maal per week op les.........

  Hopen dat ze voor de zomer een zwemdiploma heeft!

  XO Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo schattig!
  Grote Pruts heeft afgelopen dinsdag zijn eerste zwemles gehad. Spannende allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie