logo

logo

29 oktober 2009

Kijken mag.

Aankomen niet.
En dat vonden Emma en Stella on-be-grij-pe-lijk.
Ik ben bezig aan een peperkoekenhuisje voor een babytje dat binnenkort van het daglicht zal komen knabbelen. 

6 opmerkingen:

 1. Ik kan me voorstellen dat ze het knap lastig vinden om er van af te blijven, want het ziet er heel snoeperig uit! Ontzettend leuk idee!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zal wel, dat ze daar moeilijk af kunnen blijven. Als je daarmee bezig bent, verdwijnen er dan niet zo af en toe wat snoepjes in je mond? ;-)
  't Ziet er trouwens niet alleen lekker, maar ook erg mooi uit. Wat heb je als ondergrond gebruikt? En hoe maak je de snoepjes vast? Ooit wil ik dit namelijk ook eens proberen. Maar eerst heb ik nog veeeeeeel te leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey prutsen, omdat het huisje moeten dienen als presentatiemateriaal bij een reeks doopsuiker zakjes, is alles met lijm vastegemaakt... het huisje is dus niet meer eetbaar. Als ondergrond gebruikte ik een kartonnendoos en piepschuim voor het dak.
  Ooit probeerde het ooit met koek en suiker...maar na een paar dagen zakte dat in elkaar... Alvast succes. het is superleuk...en superlekker om te maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Ik wou ook net vragen hoe je dat maakt. Leek me leuk voor verjaardagsfeestjes. Maar ik zal dus voort moeten zoeken voor een eetbare versie ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @lichtindeduisternis: ipv lijm kan je een mengsel van eiwit en suiker gebruiken. Bij IKEA verkopen ze rond deze periode een "echt" peperkoeken huisje dat je in elkaar kan steken... het houdt echter niet lang, Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie