logo

logo

28 oktober 2009

Gezond zijn.

Ik ben er even uit geweest. Met klachten van felle pijn in mijn onderbuik en benen heb ik de afgelopen 6 dagen 3 bezoeken aan spoed, 2 echo's, een CTscan en 5 bloedonderzoeken achter de rug. Gisterenavond werd nog een spoedopname geadviseerd, maar na 4u. mocht ik alweer naar huis met de boodschap dat ik het thuis moest afwachten met hulp van flinke pijnstillers en ontstekingsremmers. Het is moeilijk te aanvaarden dat dokters je binnenstebuiten draaien maar geen duidelijke diagnose kunnen vastprikken. Het blijft bij een vage "het zal wel" de follikelcyste zijn, en resorptiepijn die ermee gepaard gaat. Mijn zintuigen staan op scherp. En luister naar mijn lichaam. Hopelijk is het waar, gaat het over een paar dagen voorbij...
Met alle doktersbezoeken en onderzoeken heb ik heel wat flexibiliteit gevraagd van mijn naaste omgeving. Ik heb ten allen tijde kunnen rekenen op hun steun en bereidwillige hulp. Ik vind dat van onschatbare waarde! Het is pas als je je ziek voelt dat je weer beseft hoe gelukkig je jezelf mag prijzen wanneer je gezond bent. 

6 opmerkingen:

 1. Ken het gevoel... Opgenomen voor blindedarmontsteking. Uiteindelijk naar huis gestuurd omwille van gedecteerde cyste op eierstok. "Maar dat gaat over, hoor, madammeke!" Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je heel veel beterschao en sterkte!
  Geniet van de mensen rondom jou, die altijd voor je klaar staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij hebben dit afgelopen jaar met mijn man gehad we voelde ons zo machteloos en onbegrepen en leefde in zo veel angst 3 keer met spoed van huis gehaald.gelukkig weten we nu wat er aan de hand is maar dat duurde wel 2 maanden aan onderzoek .ik wens je heel veel sterkte en luister naar je lichaam en laat je niet te snel weg sturen als je het niet vertrouwt.
  lieve groet Stip

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bedankt voor jullie steunende woordjes! vandaag was een goeie dag, maar 2 pijnstillers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Héél veel sterkte en inderdaad luister goed naar je lijf en intuïtie, want die heeft vaak gelijk...

  En fijn dat er zoveel mensen om je heen zijn die kunnen inspringen als er iets aan de hand is... dat neemt veel onrust weg als je kleine kinders hebt en alles moet zo gewoon mogelijk doorgaan...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk vinden ze snel wat er aan de hand is. Veel beterschap!
  Hoe gaat dat spreekwoord ook alweer? Gezonde mensen willen alles, zieken slechts één ding?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie