logo

logo

7 oktober 2014

Herfstontbijt.



Herfstweer vraagt om een warm ontbijt. Eitjes of spelt-pannenkoeken zijn altijd een succes... maar onlangs begon ik deze zoete hap te maken... en we krijgen er maar niet genoeg van ;)
Leuk is ook dat dit receptje in een handomdraai klaar is!

Ingrediƫnten voor 8 porties

- 1 mango
- 1 appel
- 1 peer
- 200 g gemalen gemengde noten
- 2 eetlepels dadelstroop
- 2 eetlepels hennepzaad
- 2 eetlepels sesamzaad

Snijd het fruit in schijfjes en verdeel ze in een overschotel. Meng de dadelstroop door de notenmengeling en verspreid het gelijkmatig over het fruit. Werk af met de hennep- en sesamzaadjes. Bedek de schotel met een aluminiumfolie, en bak gedurende 20-30 minuten. Haal vervolgens de folie weg en bak nog kort tot de noten bruin kleuren.

Dien dit warm ontbijt op met romige yoghurt, bewaar het als vier-uurtje of trakteer jezelf op een hartverwarmend dessert door de yoghurt te vervangen met een lepel ongezoete slagroom!

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie