logo

logo

25 september 2013

pannenkoeken zonder bloem!


Ik ban niet alle koolhydraten uit mijn dagelijks dieet, dat blijkt eigelijk niet gezond te zijn. Maar ik waak er wel over het (dikmakend) zetmeel te beperken. Vandaar mijn zoektocht naar een receptje voor pannenkoeken zonder bloem. Althans niet de bakkersbloem zoals we die kennen...
Voor een 10-tal smakelijke porties meng je 3 grote eieren, een halve theelepel bakpoeder, een snuifje zout, 100 g amandelmeel, 100 g havermoutmeel en een grote kop melk. (Maak je graag dunne pannenkoeken moet je wat extra melk toevoegen)
Bak het deeg in een hete pan met wat cocosolie of een klontje boter.
Vergeet yoghurt met fruit of bruin brood met kaas... Dit is de perfecte start van je dag!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie