logo

logo

20 november 2012

Staafjes.


‘s Morgens kan het wel hectisch zijn in huis. De kinderen hollen van de badkamer naar de kleerkast en terug. Zingen mee met de radio en verstoppen elkaars sokken in mijn schoenen. Een manier om hen dan even rustig te krijgen aan tafel, is deze warme chocoladen staafjes uit de oven te toveren.
Misschien denk je geen tijd te hebben om te bakken tijdens de ochtendspits, toch verzeker ik je dat ze helemaal niet veel tijd vragen!
Rol een een pak kant-en-klare bladerdeeg uit. Versnijd het deeg ik rechthoekjes van ongeveer 4 op 8 cm. Strooi op elk plakje wat hagelslag. (leg er eventueel een plakje banaan bij) Rol het rechthoekje dicht en draai verder om ze wat uit te rekken en een leuk gedraaid pasteitje te maken. Wrijf de staafjes in met het geel van een ei en bak ze op 220 graden gedurende 8 acht minuten (tot ze goudbruin kleuren).
De chocoladen staafjes smaken heerlijk warm of koud, dus aarzel niet om ze in de brooddoos te stoppen!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie