logo

logo

14 september 2012

BV.Ik ben zo blij... en ook een beetje fier.
Oscar krijgt al meer dan 3 maanden borstvoeding. Ik heb wel steeds moeten bijvoeden met een flesje. Maar door goed te eten, voldoende te drinken, regelmatig aan de elektrische borstpomp te hangen,  stimulerende thee te drinken... en een doos Motilium te slikken... Is het aantal flesjes nu gereduceerd tot 2 à 3 per 24u.
Ondertussen ben ik er eigenlijk verslaafd aan geworden...
aan die hartveroverende blik die Oscar me geeft wanneer ik 'm voed...
onbeschrijflijk.

4 opmerkingen:

 1. Och, ZALIG... Hier hield ik het zo'n 7 maand uit, aangevuld met de papjes, die er bij kwamen!!
  Geniet er maar van!!!!
  Het soezen aan de borst deed mijn oudste tot ze 9mnd was, gezellig, niet?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Sofie, bedankt voor je reactie! Ik heb meer dan eens willen opgeven, omdat de combinatie borst en fles zo'n gedoe werd... maar ben echt blij dat ik doorgezet heb - met enorme steun van mijn lieve man!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Valérie,

  Had effe tijd om hier nog eens 'langs te komen' en kan het niet laten om even te reageren (ik heb mijn twee jongens respectievelijk 1 jaar, en 19 maanden aan de borst gevoed en als 't voorbij was, een beetje moeten afkicken ;o)... ik vind het dus geweldig dat je doorzet met borstvoeding! Oscar (wat een schatteke) geniet er duidelijk van (uiteraard!) en zelf vind ik het één van de mooiste dingen die er bestaan! Geniet, Valerie, koester elk moment!
  Dikke kus,
  Ingrid (jeweetwel, uit Frankrijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Ingrid - ja ik weet zeker wie!
  Bedankt vr je berichtje 😃 kan me best voorstellen dat je daarvan moet afkicken! Eens het vlot gaat is het toch wel een prachtige ervaring. Heb spijt dat h destijds niet echt gelukt is met Emma en Stella...
  Vele groetjes daar! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie