Het is een raar fenomeen, te zien dat kinderen makkelijker individuele porties verorberen, dan te delen wat de pot schaft. Dit geldt ook voor mijn veggie-potjes. Verdeel ik een roerei met groenten uit de pan, oogst ik weinig succes. Schotel ik echter dezelfde ingrediĆ«nten voor in een leuk potje... spreekt het meteen tot de verbeelding: “Mama, ik ga heel mijn potje leeg eten!”
Verwarm de oven op 180 graden. Breng een pan met water aan de kook en gaar er enkele stukken broccoli in. Rasp 2 wortelen. Klop 3 grote eieren los, met wat zout, peper en een scheutje volle melk. Roer de rauwe worteltjes bij de geklutste eieren. Leg 1 of 2 stronkjes broccoli in het midden van een (glazen) potje en giet er het ei-mengsel over. Plaats de potjes in het midden van de oven, gedurende 20 minuten (naargelang de grootte van je potje). Serveer met een bruine boterham of verse croissant.
Verwarm de oven op 180 graden. Breng een pan met water aan de kook en gaar er enkele stukken broccoli in. Rasp 2 wortelen. Klop 3 grote eieren los, met wat zout, peper en een scheutje volle melk. Roer de rauwe worteltjes bij de geklutste eieren. Leg 1 of 2 stronkjes broccoli in het midden van een (glazen) potje en giet er het ei-mengsel over. Plaats de potjes in het midden van de oven, gedurende 20 minuten (naargelang de grootte van je potje). Serveer met een bruine boterham of verse croissant.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie