logo

logo

6 januari 2011

Tis gebakken!



Zo'n druilerige dag als deze vraagt om een verwarmende lunch. De meisjes en ik hebben worstenbroodjes gerold en appelbollen gevouwen. Heel eenvoudig!

Recept:

Kook 1 appel in water, tot die mals geworden is. Laat de appel uitlekken.
Rol kant-en-klaar bladerdeeg uit en snij het in vier gelijke delen.
Leg in het midden van een deeltje, een paar stukken appel en bestrooi met bruine suiker.
Vouw de hoeken van het bladerdeeg samen, tot een piramide.
Rol 2 chipolattaworstjes in de andere 2 delen bladerdeeg.
Je mag alle broodjes insmeren met eigeel.
Steek ze in de oven en bak ze goudbruin op 200 graden, gedurende 15min.

Smakelijk!

3 opmerkingen:

  1. is nog lekkerder met een beetje kaneel. ;-)
    Smakelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en dat ruikt nog zo heerlijk ook ;-) bedankt voor je reactie @photo-copy!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie