logo

logo

22 oktober 2009

Opruimen.

Af en toe krijg ik een bevlieging. Dan kijk ik rond en vind ik dat er opgeruimd moet worden. De meisjes schrikken als ik de manden een voor een ondersteboven draai. De vloer is bezaait met knuffels, plastieken potjes, kleurtjes,... Emma en Stella steken maar al te graag de handen uit de mouwen. We mikken op een vuilzak en 3 lege dozen. De eerste spullen krijgen gemakkelijk een plaats, maar na een tiental minuten zwakt het enthousiasme af. Eerder dan te sorteren, genieten ze volop van het weerzien van speelgoed dat diep verscholen zat in de rieten kelder. Erg leuk om zien. Een tip voor een regenachtige middag.

3 opmerkingen:

 1. Zeer herkenbaar. Ineens wordt er weer met speelgoed gespeeld waarvan hij vergeten was dat hij het had.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ik heb vorige week de kamer van Bridget zo'n behandeling laten ondergaan.... het is reuze interessant wat we dan allemaal terugvinden.... Allerlei wederhelften van sokken!! De schone hingen al aan de lijn en de anderen gingen daarna in de wasmachine rondjes draaien, hahaha. Allerlei Oh's en Ah's, haar leesboekjes die tussen de muur en matras naar beneden waren gezakt. Ja, en dan haar gezichtje toen ze weer aan een lekker leeg bureautje genietend zat te tekenen, want daar was nu weer plek voor!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooow, herkenbaar!!!!! Als wij gaan opruimen en spullen wegleggen voor de rommelmarkt dan is alles opeens weer zo in trek dat er uiteindelijk niets weg gaat, hahaha

  XO Heidi

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie