logo

logo

17 september 2009

Keelpijn enzo.

De meisjes waren niet in hun element gisteren namiddag. Dus besloot ik aan wat cocooning te doen, om de gezwollen klieren af te remmen, de warm-koud-uitbarstingen te onderdrukken en de sluimerende hoofdpijn te verzachten. Ik heb de kindertafel verhuist. Uitzonderlijk aten we ons bordje wok-groenten en groenteburger voor de TV, samen met Mega Mindy. Als dessert: vitamiene C zonder pitjes. De meisjes en ik hebben daarna een deugddoend bad gedeeld. Met extra veel lavendelschuim. Ik had plannen om de voorbereidingen voor de beurs verder te zetten, maar week uit naar een romantische film en muntthee. Mijn luikjes vielen om 21h30 dicht.
Emma heeft de ganse nacht gehoest. Deze ochtend voelde mijn keel aan als schuurpapier (de grofste korrel) en boorde de hoofdpijn nog steeds een gat in mijn hoofd. Vanavond terug vroeg onze nest in. Hopelijk morgen beterschap.

4 opmerkingen:

 1. Ja, ken het verhaal... Mijn oudste hoest al drie weken! Maar de jongste kucht alleen zo nu en dan, dus het is niet bij iedereen zo hevig...

  Beterschap en vertroetel jezelf maar lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Héél véél beterschap! Mijn jongste is sinds gisteren aan de snottebeldoekjes. En heeft door al dat gepoets nu een schrale rode neus. Voor naar school een tubbetje zalf meegegeven om het plekje in te smeren. Ze roept namelijk tijdens het snuiten "au, au, au", dat is niet zo handig tijdens het leren van nieuwe lettertjes. Hahaha.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel beterschap! Kleine Pruts is sinds gisteren snipverkouden. En sinds vanmorgen voelt mijn keel ook als schuurpapier. Eigenlijk wil ik naaien, maar momenteel zegt zo'n romantische film en muntthee mij ook meer. Welke was het?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey prutsen, het was Vicky Christina Barcelona. :-)
  ondertussen heeft de verkoudheid doorgezet... en loopt mijn neus als een kraan :-(

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie