logo

logo

3 juni 2009

Vreemde avond.

Ze zegt dat ik niet aan een derde mag beginnen. Het doet me even stilstaan op het feit dat ik bij de geboorte van mijn dochters erg veel geluk gehad heb. Tot 2 maal kroop ik door het oog van de naald, zegt ze. Tot 2 maal toe verloor ik teveel bloed omdat mijn placenta niet samentrok en dus niet stopte met bloeden. Daarnet nog gaf ze me het ganse plaatje. Bij wijze van 'reminder'. Over draden en medicijnen, 3 dokters en veel zweet...van haar kant dan, want ik lag onder volledige narcose. Bangelijk. Een keizersnee is een optie. Maar waarschijnlijk wordt dan meteen de ganse inboedel eruit gehaald. Vervroegde menopauze. Met alle ongemakken van dienst... Ik ging maar op controle. Kreeg de rondleiding van mijn ouderlijk huis. Want dat is waar mijn gynaecologe nu woont. 

8 opmerkingen:

 1. ik ga toch vr een tweede mening... when the time comes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poeh zeg, dat is ook niet bepaald wat je wil horen op een controle. Ja, als je graag een derde wil, zou ik ook voor die second opinion gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. poeh, da's heftig nieuws zeg. Tja, wat is wijsheid? Je zou zegggen dat ze er verstand van hebben, maar verstand en gevoel is een vreemd is...moeilijk hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iek, mijn wereld zou zowat instorten na zo'n nieuws. Maar ik veronderstel dat je toch al langer op de hoogte was?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zit in hetzelfde schuitje. de eerste keer viel het nog relatief mee. de tweede keer was het ook het verhaal van oog en naald...

  oa. om die reden zie ik een derde zelf niet helemaal zitten. de gyn is er op zich niet echt tegen.

  misschien moet ik haar gegevens eens doorgeven voor je second opinion?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hilde, heel graag! Ik wil er zoveel mogelijk info over verzamelen. Want hoewel ik er woensdag wat van geschrokken was, is het eigenlijk pas gisteren volledig doorgedrongen... en het maakt me best triest.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie