logo

logo

24 mei 2009

Texel.

Ik loop een beetje achter met berichtgeving over de verjaardag van Stella...maar we zijn net terug van een geslaagde kampeer-ervaring in Texel. De kinderen liggen net in bed. Ze missen de gezelligheid van de tent, vrees ik. Ze stonden al 4 keer terug aan de voet van de trap. In Texel sliepen ze samen in 1 compartiment. Misschien moeten we thuis ook eens overwegen om de meisjes in 1 kamer te laten slapen?

3 opmerkingen:

 1. zo! wát een leuk uitje zeg! En zo gezellig, slapen in een tent.Lekker in de natuur..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kamperen is de max! Wij deden het vorige zomer voor het eerst met onze kindjes (toen bijna 2,5 en 1j3m). Wat een avontuur! Deze zomer gaan we zeker weer opnieuw kamperen, maar we moeten ons nog een eigen tent aanschaffen.

  Onze meisjes slapen al een hele tijd samen. Niet omdat het praktisch nodig is maar puur voor de gezelligheid. Ik sliep ook lang samen met mijn zus en vond dat altijd oergezellig. Ons meisjes genieten er ook van. Slapengaan is nooit een probleem. Ze praten soms nog wat na, 'lezen' nog een boekje en vallen dan als een blok in slaap. Enig minpuntje is dat ze allebei een ander slaapritme hebben. Stella is een vroege vogel zoals haar vader, Lili een langslaper zoals mij. Stella voelt zich vaak wat eenzaam 's morgens en maakt dan haar zusje wakker voor wat meer pret. En lollig is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love Texel!!! Dit jaar slaan we over, maar volgend jaar wil ik echt opnieuw gaan. Kamperen hebben we met onze prutsen nog niet gedaan. Kleine Pruts is nog iets te klein. Maar lijkt mij heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie