logo

logo

26 augustus 2010

September.

Ja hoor, ik voel het kriebelen. In mijn tenen en in mijn buik. September ligt op de loer. Na de roes van het huwelijksfeest en de romantiek in Frankrijk, is het "back to reality". Er staat heel wat op het programma. Allereerst de meisjes terug in het schoolritme brengen. En dan werk maken van mezelf. Er is zoveel dat ik wil doen...

3 opmerkingen:

 1. Mijn kinders zijn nu weer naar school, maar waar het ritme gebleven is deze vakantie... Hij is nog behoorlijk zoek, hahaha!!

  Hoewel het weer er wel voor zorgt dat je denkt dat het al oktober is (álle lampen zijn aan, zo donker is het buiten, brrrr), dus mij het gevoel geeft dat ze al wéken naar school gaan!!! Hahahaha...

  Veel plezier met alle plannen!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Valerie,

  Wat 'n prachtig koppel!!! :)

  Geniet nog even van de vakantie!! Goh... voor mij mocht het altijd vakantie zijn... beetje uitslapen, geen ochtendgejammer, eten als je honger hebt, geen gezeur over huiswerk, lang opblijven,... Vakantie, de mooiste maanden van het jaar!!!!

  Groetjes, Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto zeg. En wat had je een mooie jurk aan. Welkom terug in de realiteit, maar geniet nog maar heel lang na van jullie romantische tijd :)

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie