logo

logo

22 april 2010

Tijd voor koffie.

Ik heb daarnet van wat tijd genoten. Wat tijd in de zon. Ongestoord tijd voor mezelf. Met een boekje onder de arm, wandel ik naar het dichtsbijzijnde terrasje en bestel een koffie. De donkere warmte smaakt als een stuk hete appeltaart met vanilleijs. En toch is het eenvoudig gemalen braziliaan. Het boekje verzamelt herkenbare stukken naast ver-van-mijn-bed-artikels. De tijd die ik steel pept me op. Het brengt me weer helemaal bij mezelf. Wat ben ik toch goed bezig, wat heb ik het toch leuk voor mekaar. Geen dwalende gedachten over vetrolletjes of rimpels. Tevredenheid allom. Met de zon op mijn gezicht. Na een half uur vitamine D, stap ik op. Alsof ik recht sta uit mijn winterslaap. Ik voel mezelf stralen. Dit gevoel ga ik vasthouden. Het voelt fantastisch. (zat er wat in die koffie?) ;-)

5 opmerkingen:

 1. Mmmm...klink zalig! Volgende keer ga ik mee, ook met een boekje. Niks zaliger dan met twee stilzwijgend genieten van de zon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag er dan nog eentje mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Valerie,
  Super leuke blog heb je! Na het turnen vandaag met Stella kwam ik even in de klas en ze mochten vertellen over de mama's en papa's die naar de klas kwamen. Ik zag dat je naar de klas kwam en dat Zoete Zakjes van jou is! Ik zelf kom mijn mozaïektegels halen bij Steengoed en daar had ik reclame van je gezien. Leuk om te ontdekken dat dit van jou is.

  Groetjes,

  Charon

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie