logo

logo

4 maart 2010

Om van te smullen.

Oogjes dicht en handjes open. Mijn vingertoppen tintellen. Ik scheur een dikke kartonnen verpakking genadeloos open en onthul de geur van een paperback. Niet zo maar een kadootje. Eentje met veel liefde gegeven. Het gaat over "coulis de tomates", "boeuf Bourgignon" en "sauce Parisienne"... De eerste zin zegt alles: "... dit is een boek voor koks zonder knecht, die onbekommerd om budget, heupomtrek, tijd, kindermaaltijden, of andere zaken die het plezier van het koken in de weg zouden kunnen staan, een heerlijke maaltijd willen bereiden." Ik sta te poppelen om het eerste recept uit te proberen uit "Mastering the Art of French Cooking", by Julia Child. 

5 opmerkingen:

  1. Klinkt alvast heerlijk en het ziet er ook een mooi boek uit. Ik hoop dat je af en toe eens een receptje met ons zal delen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad!! Julie & Julia... ik was helemaal verkocht ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lief nichtje, ik kreeg een sunshine award die ik mag doorgeven, en uiteraard denk ik daarbij aan jouw blog, want zo'n happy gevoel als ik hier krijg, dat krijg ik bijna nergens anders :)

    http://70percentpure.blogspot.com/2010/03/let-sun-shine.html

    spread the love :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oh Stef! Dankjewel seg!!! dikke zoen. I will spread the word. tot gauw... x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie