logo

logo

2 juni 2009

Op 1 kamer.

Het is al bijna 2 uur muisstil boven. De afspraak was: niet te lang meer praten en elkaar niet wakker maken. Hoewel ze in de tent zonder probleem insliepen, was ik enorm benieuwd hoe de nacht hier zou verlopen. Emma en Stella slapen sinds gisteren namelijk op 1 kamer. Niet omwille van plaatsgebrek, maar omdat ze graag bij elkaar zijn. Toen ik klein was sliep ik ook met mijn jongere zus op de kamer. Ik vond dat gezellig. Kletsen, spelletjes spelen... De meisjes blijkbaar ook. Ze komen de afspraak moeiteloos na. 

4 opmerkingen:

 1. wat een plaatjes zijn die meisjes! Stella heeft zo'n mooie krullen, heel anders als die krullen van mijn Stella. Mijn Stellebel heeft nogal droog en pluizig haar, heb je misschien tips om de krulletjes mooi te doen krullen? Stella's haar lijkt ook amper te groeien door al dat gekrul...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig samen op één kamer! Ik vond dat ook altijd mega leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n leuke meiden! Die van mij hebben ook lang op 1 kamer geslapen, maar ik heb ze toch weer apart moeten leggen, ze bleven maar babbelen 's avonds. Gelukkig houden jouw meisjes zich wel aan de afspraak... toch leuk als ze zo close zijn hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig dat ze samen liggen! Als ze het beiden leuk vinden is het goed toch? En ook praktisch lijkt me, wel extra ruimte ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om van je te lezen!
Groetjes, Valerie